Select Page

Mbi 300 vende të lira pune te Forcat e Armatosura

Mbi 300 vende të lira pune te Forcat e Armatosura

Mbi 300 vende të lira pune ofrohen te Forcat e Armatosura të Shqipërisë. Ministrja e Mbrojtjes, Olta Xhaçka thotë se “për çdo të ri me vullnet që do t’i shërbejë atdheut dhe vetes, Forcat e Armatosura të Shqipërisë janë vendi i duhur!”