Select Page

Category: Kuriozitete

Fakte për Nobelin e Paqes

Fakte të tjera për çmimin: Çmimi për paqen e ka marrë emrin nga industrialisti suedez, Alfred Nobel, i cili shpiku dinamitin. Lufta e Parë dhe e Dytë Botërore kontribuan në vendimin e komitetit për të mos dhënë çmime në disa nga...

Read More
Loading