Select Page

Amazon po shet të brendshme që iu mbajnë ngrohtë gjatë dimrit

Amazon po shet të brendshme që iu mbajnë ngrohtë gjatë dimrit

23:36 | 10 Nentor 2019

Temperaturat kanë rënë gjatë kësaj jave, por Amazon mendon se ata kanë gjetur një zgjidhje.

Të brendshmet e mençura janë të rimbushshme dhe fuqizohen nga një bateri me jetëgjatësi prej 12 orësh, transmeton lajmi.net.

Çmimi i këtyre të brendshmeve mësohet të jetë përreth 50 eurosh.

Të brendshmet janë të përshtatshme për përdorim të përditshëm dhe përbëhen nga polisteri i butë.

Përpara se të lahen në dorë, duhet të sigurohet që i është larguar bateria nga to. /Lajmi.net/